Online vásárlási kisokos

Hintaágy vásárlás, de hogyan?

2022.04.30 12:47
Hintaágy vásárlás, de hogyan?

Egy kerti hintaágy megvásárlásánál mindenekelőtt fontos, hogy olyan kerti hintaágyat válasszunk, amely illeszkedik kertünk vagy teraszunk stílusához. A fémkeretes hintaágyak remek választás a modernebb hangulathoz – csak ügyeljünk arra, hogy a téli hónapokban takarjuk le a hintaágyat!

Kerti hintaágy vásárlása

A megvásárolható hinta méretétől függ a rendelkezésre álló kültéri terület nagysága. A két- három- vagy négyszemélyes hintaágyak a legelterjedtebbek, de cégünk forgalmaz egyszemélyes függőszéket, függőkosarat is, de abban viszont csak magunk élvezhetjük a kényelmet!

Kinyújtózni szeretne? A cégünk által forgalmazott kerti hintaágyak közül több négy személyes hintaágy is van. De ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a hinta által támogatott maximális terhelést, ami alapvetően azt jelenti, hogy mekkora súlynak tud ellenállni. A négy személy összsúlya nem haladhatja meg a gyártó által előírt maximális terhelést.

Általánosságban elmondható, hogy a hintaágy kényelme attól függ, hogy mennyire párnázott, ezért fontos odafigyelni az ülés párnázatára és az anyag minőségére. Végül ne felejtsen el egy pillantást vetni a hinta tetejére. A tető nemcsak az ülés kialakítását változtatja meg, hanem a napfénytől vagy akár a kisebb esőtől is meg kell védenie.

A kerti hintaágyak sok esetben vászon űlőkerettel rendelkeznek, de ha tartósságot szeretnénk akkor érdemes befektetni egy kicsivel többet egy fémrácsos hintaágyba, ami nem csak jobban bírja a terhelést, hanem tartósabb is. A vászonrács ha sokáig van kitéve az időjárás viszontagságainak, és nem takarjuk le egy idő után megérik és elszakadhat. Ez a veszély a fémrácsnál nem áll fent. De viszont nem azt jelenti, hogy a fémrácsos hintaágy nem igényel védelmet.

Zárószóként, ha hintaágyat vásárolunk fontos, hogy NE az ár mellett szóljon minden. Ha a hintaágyat több éven át szeretnénk használni, fontos a minőség, a kivitelezés és a felhasznált anyagok.